Viides SMRY:n Talviseminaari järjestettiin Tampereella 9.2.2023.

Tällä kertaa saimme kuulla Suomen Tasolasiyhdistyksen Jenni Heikkilän esitelmän kiertotaloudesta sekä rakentamisen ympäristövaikutuksista ja Swecon Markku Hyttinen kertoi kimuranteista vastuunjaoista, varsinkin tuoteosakauppaprojekteissa.

10-osainen johtamiskoulutussarjamme sai jatkoa, kun Juha Poltinora esitelmöi johtamisesta ja henkilöstöasioista, Kiwa Inspectan Reijo Ravila kertoi SMRY-sertifioinnin hyödyistä yrityksille. Lopuksi saimme herättävän ”talousoppitunnin”, kun Tulosakatemian Toivo Koski puhui valaisevin esimerkein myynnin kannattavuudesta ja hinnoittelusta.

Kiitos kaikille osallistujille ja puhujille! Kaikki seminaarin materiaalit ovat ladattavissa täältä.

(vaatii kirjautumisen jäsensivustolle – jos tarvitset tunnareita, laita viestiä smry@smry.fi).