Suomen Metallirakenneyhdistys (SMRY) on jakanut ensimmäisen Vuoden metallirakenne -palkinnon. Voittajaksi nousi äänestyksessä niukalla marginaalilla messutalo Wave. Saimaan rannalla sijaitsevassa uniikkikodissa puu, teräs, alumiini ja lasi muodostavat yhdessä valoisan, avaran ja näyttävän kokonaisuuden. Kohteen alumiiniset lasirakenteet on valmistanut ja asentanut Alavus Alufront Oy.

Vuoden metallirakenne -kilpailun tarkoituksena on nostaa esille erityismaininnan arvoisia, jäsenyritystemme valmistamia rakennuskohteita. SMRY:n jäsenyritykset saivat esittää kilpailuun omia, vuonna 2017 valmistuneita kohteitaan, ja voittaja ratkaistiin Tampereella Metallirakennepäivänä 8.5. äänestämällä.

Muut ehdokkaat palkinnon saajaksi olivat

– Pieksämäen VR konepaja (Alfacom Oy)
– Länsisataman matkustajaterminaali T2 Helsinki (Normek Oy)
– Kasarminkatu 21 Helsinki (Normek Oy) ja
– Pandatalo Ähtäri (Stroitel Oy)

Kuvia kohteista nähtävillä tällä sivustolla.