TIEDOTE 20.5.2019
Vapaa julkaistavaksi

Suomen Metallirakenneyhdistys (SMRY) on jakanut toista kertaa Vuoden metallirakenne -palkinnon. Voittajaksi viime vuonna valmistuneiden kohteiden joukosta nousi Alutec Oy:n kohde As Oy Vantaan Astrum. Rakennuksen julkisivuissa kattoa, ulkoseiniä ja huoneistojen ikkunoita lukuun ottamatta käytännössä kaikki on Alutecin kädenjälkeä.

Palkinto jaettiin äänestyksen perusteella, ja äänioikeutettuja olivat kaikki Metallirakennepäivään kokoontuneet SMRY:n jäsenyritykset. Äänestystulos oli viime vuoden tapaan erittäin tiukka. Muut ehdokkaat palkinnon saajaksi olivat

– Saunaravintola Kuuma, Tampere (Alavus Alufront Oy)
– Oulun Yliopiston Arkkitehtuurin tiedekunnan tilojen saneeraus (Aluteräs Oy)
– Hotelli Flamingon laajennus, Vantaa (Normek Oy)

Kuva voittajakohteesta liitteenä. Se ja muut palkintoehdokkaat ovat nähtävissä myös SMRY:n kotisivuilla www.smry.fi.

Lisätietoja:

SMRY:n toiminnanjohtaja
Hasse Lönnberg
0400 417 441