Rakennusurakan yleisten sopimusehtojen eli YSE 1998:n hallitseminen on keskeinen tekijä. Se pätee sekä tilanteisiin, joissa yritykset valvovat oikeuksiaan, että yritysten velvoitteiden täyttämiseen. Koulutuksessamme Tampereella pureuduttiin syyskuussa YSE:n kiemuroihin ja saatiin paljon arvokkaita käytännön vinkkejä eri tilanteisiin.

“Ovensuukyselyssä” koulutus sai erittäin hyvää palautetta – erästä osallistujaa lainaten ”näillä opeilla firma säästää helposti hyvinkin paljon rahaa”. Suunnitteilla on samanlainen koulutus myös 11.2.2020, siitä luvassa tietoa myöhemmin. Paikkoja on jälleen luvassa rajallisesti, joten voit toki ilmoittaa kiinnostuksesi vaikka heti osoitteeseen smry@smry.fi.

Kurssin aineisto löytyy jäsenistöllemme täältä. Huom! Aineiston luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on kielletty.