SMRY sertifioinnin peruspilareita on alan kokonaisvaltainen ja jatkuva koulutus. Järjestelmätoimittajat käynnistelevät parhaillaan vuosiauditointejaan, ja on aika myös SMRY:n ja Tasolasiyhdistyksen yhteiskoulutuksille. Nämä yleiskoulutukset ovat pääosin viimevuotisen kertausta mutta myös niiden syventämistä. Sen lisäksi otetaan esille myös joitakin uusia aiheita, kuten rakenteiden kuormat. Siten koulutus sopii sekä viime vuonna mukana olleille että uusille tiedonjanoisille.
Hasse Lönnbergin ja Jenni Heikkilän ”yhteiskiertue” vierailee kolmella paikkakunnalla, ja toivotamme teidät täten lämpimästi tervetulleiksi. Osallistujamäärää per yritys ei ole rajoitettu, joten tervetulleita ovat kaikki, joita koulutuksen aiheet koskevat. Tilat ovat riittävät isot, jotta pystymme varmasti kokoontumaan turvallisesti.

Oulu        ke 17.11. klo 9.30–14.00        Sokos Hotel Arina (Kauppakeskus Valkea)
Seinäjoki  to 18.11. klo 11.30–16.00      Hotelli-ravintola Alma
Helsinki    ti 30.11. klo 9–13.30             Hotelli Valo & Work

Ennen koulutuksen alkua osallistujille on tarjolla aamupala (Seinäjoella lounas). Kunkin paikkakunnan koulutustila ja saapumisohjeet tarkennetaan ilmoittautuneille hyvissä ajoin.

Ilmoittautuminen: smry@smry.fi. Kerrothan mille paikkakunnalle tulet ja montako henkilöä yrityksestäsi osallistuu.
SMRY:n yleiskoulutus: 
– Alaa säätelevät määräykset ja ohjeet
– CE-merkintä
– palorakenteet
– rakenteiden kuormat ja mitoitusperusteet
– hyvä rakentamistapa
TLY:n lasialan peruskoulutus:  
– lasin ominaisuudet ja lasityypit
– käyttöturvallisuus, käsittely ja varastointi
– tarjousten tekninen sisältö ja takuuehdot

SMRY-sertifikaatti osoittaa, että yritys on saanut CE-merkintään perustuvan metallirakennealan ammatillisen koulutuksen ja omaa kyvyn toimia alan määräysten, ohjeiden ja standardien mukaisesti. Sertifikaatin hinta on 250 euroa, joka kattaa sertifikaatin voimassaolon (vuosittaisten auditointien perusteella) vuoteen 2025 asti. Koulutukset sisältyvät hintaan.

Lisätietoa sertifikaatista täältä  sekä toiminnanjohtaja Hasse Lönnbergiltä (smry@smry.fi, 040 0417441)