Olipa mukavaa ja hyvää pöhinää Tampereella, kun suuri joukko alan ammattilaisia kokoontui metalli-lasipäivään – kiitos kaikille osallistujille! Olimme ilmeisesti onnistuneet aiheiden ja esitelmöitsijöiden valinnassa, koska paikat olivat ääriään myöten täynnä.

Ohjelmassa oli yleistä tietoa lasista sekä lasien ja rakenteiden ääneneristävyydestä. Lisäksi saimme tuote- ja yritysesittelyt kolmelta lasitoimittajalta ja syväluotaavan esityksen lasin pistekuorman mitoituksesta. Muita aiheita olivat mm. ikkuna- ja ovivalmistajille tärkeä ikkunoiden ja ovien uudistettu soveltamisstandardi. Lisäksi saimme hyviä vinkkejä YSE-asioihin otsikolla ”vältä miinat” sekä Tukesin markkinavalvonnan katsauksen. Metalli- ja lasiliikkeen yhteistyöstä käytiin rakentava paneelikeskustelu.

Päivän kaikki yhdeksän esitelmää ovat ladattavissa täältä (vaatii kirjautumisen jäsensivustolle).